Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Rijwielzaak Bathoorn
Average rating:  
 5 reviews
by Jan Klungers on Rijwielzaak Bathoorn
Dik tevredenw

Vandaag voor het eerst kennis gemaakt met dit bedrijf, dit ivm een defect aan een bromscooter. Prima geholpen, veel ongevraagde adviezen en tips mee gekregen. En alles tegen een redelijke prijs! Bathoorn wordt dus mijn speciaalzaak!

by Mirjam De Boer on Rijwielzaak Bathoorn
Zij kunnen het wel.

2 bromfiets monteurs (beun de haasjes) konden het probleem niet vinden waarom mijn bromfiets telkens afsloeg bij het optrekken .Na telefonisch contact te hebben gehad met rzb kon ik hem op donderdag wel even komen brengen na een goede dag en een eerlijk advies om de juiste brandstof te gaan gebruiken(niet van de Esso) was de bromfiets klaar en rijd nu weer heerlijk en is nog niet 1x afgeslagen.

by Annemieke on Rijwielzaak Bathoorn
Hele goede service, waar andere zeide me niet te kunnen helpen. Lukten het hen we.

Echt geweldig goed geholpen, waar ik bij andere fietsenmakers te horen kreeg dat ze geen onderdelen voor mijn Driewielfiets konden bestellen , lukt het deze heren wel. Het kontakt was vriendelijk en alles werdt snel geregeld. Dank je wel heren voor de goede service. Echt een aanrader,.

by Marco van de Meer on Rijwielzaak Bathoorn
Geweldig geholpen !

Goede fietsenmakers met goed deskundig advies en ervaring weer helemaal blij met mijn mtb waarvan de trapas en derailleur zijn vervangen en nu weer fietst als een nieuwe en dat voor een eerlijke prijs !

by Jeroen vd Geest on Rijwielzaak Bathoorn
Perfecte service

Prima geholpen gelijk een nieuwe ketting op mijn fiets gekregen zodat ik ook meteen weer verder kon prima en vlotte service !

Reacties zijn gesloten.